DKU Living - rivertable - moseeg - dansk design - unika møbler - dan krabbe ulletved

Unikt Rivertable af Moseegeplanker

juni 1, 2020

Unikt Rivertable Af Moseegplanker

For nyligt fik jeg en forespørgsel på at omdanne to meget rustikke og skæve moseegeplanker til et helt unikt rivertable. Da kunden fortalte mig, at de havde ligget i en mose ved Nørre Vosborg i mange hundrede år, før de efterfølgende havde tørret i mange år, og samtidig havde en stor affektionsværdi for kunden, kriblede det helt i fingrene.

Custom Made Rivertable 

Jeg tog imod en udfordring, som jeg normalt ville have takket nej til, da den nærmest så umulig ud fra start. Så skæve vredne planker der var mere hullede og revnede end mine arbejdssko ville blive en udfordring uden lige at få noget flot og robust ud af.

DKU Living - rivertable - moseeg - dansk design - unika møbler - dan krabbe ulletved

Men utallige timer efter fremstod resultatet som kan ses herunder på billederne.

Har du også noget unikt, som du ønsker dig at få skabt møbler af ? Jeg tager jeg gerne imod en udfordring.

De bedste hilsner fra

Dan Krabbe Ulletved / DKU Living

Kontakt DKU Living her >>>

Besøg DKU Living showroom i Odense og tag også et kig på vores webshop HER >>>