fbpx

Kontakt

Om DKU Living og processen

Dan K. Ulletved – manden bag DKU Living

Idéen bag DKU WoodWork som i 2020 er blevet til DKU Living er at skabe unikke, flotte og personlige møbler til hjemmet. Møblerne hylder de naturlige materialer og har et råt, nordisk look. Hvert møbel er unikt på den måde, at ikke to planker har den samme struktur og det samme mønster. Jeg designer møblet ud fra de pågældende plankers former for på bedst mulig vis at bevare træets naturlige struktur.

Jeg vil tage indretning til et nyt niveau, hvor du selv kan skræddersy dit nye spisebord, sofabord, tv-møbel osv. Så har du en god idé til et evt. samarbejde, er du mere end velkommen til at kontakte mig eller kigge forbi til en snak. Jeg sørger for at have kaffen klar.

Processen i at bestille et møbel hos os

Vores første prioritet er altid: “Lyt til kunden”
Hvad har kunden af drømme, tanker og ønsker til deres nye møbel. Hvis det er et plankebord, skal vi tale om, hvor mange stole der skal kunne være på hver side af bordet, om der skal tillægsplader til, hvilke ben kunden vil foretrække etc.

Træsorten til møblet
Vi skal finde den helt rigtige træsort til kunden. Der er mange flotte sorter af vælge mellem, og mange muligheder, alt efter hvilken behandling man vælger. Det skal jo passe ind i kundes hjem – og her ved kunden bedst. Vi gør vores bedste for at guide og vejlede, men vi gør altid plads til kundens tanker og ønsker.

Uforpligtende tilbud
Vi regner altid uforpligtende tilbud, så hurtigt som muligt, til kunden, ud fra de oplysninger vi er kommet frem til. Hvis kunden har mulighed for det inviterer vi altid på kaffe og fremvisning i showroomet og værkstedet som er på samme adresse hvor vi kan fremvise de mange muligheder.

Alternativt kan vi tage et videoopkald eller tage dialogen over mail, hvor vi altid gør vores bedste, for at sætte os ind i kundens ønsker – vi vejleder via billeder fra tidligere projekter og inspirerer kunden med billeder fra andres kunders projekter.

Når aftalen er på plads
Vi sender løbende billeder til kunden under processen af deres ordre, hvis kunden ønsker at følge med i udviklingen af deres nye drømmemøbel. Vi ønsker at yde en service for kunden, man ikke får mange andre steder – det skaber oftest en forhøjet affektionsværdi til deres nye møbel.

Når kundens nye møbel står færdigt, aftaler vores montør en dato og tidspunkt hvor vi så leverer, bærer ind og monterer for kunden, så de ikke skal gøre andet,  end evt. at holde en dør for os.

Vil du høre mere om processen, eller ønsker du at bestille dit nye drømme møbel?
Så ring til os på 61 71 09 03 eller skriv til os på info@dkuliving.dk – Vi glæder os til at høre fra dig. 

Indkøbskurv