Konceptet - 100% kvalitet

Koncept

Idéen bag DKU WoodWork er at skabe unikke, flotte og personlige møbler til hjemmet. Møblerne hylder de naturlige materialer og har et råt, nordisk look. Hvert møbel er unikt på den måde, at ikke to planker har den samme struktur og det samme mønster. Jeg designer møblet ud fra de pågældende plankers former for på bedst mulig vis at bevare træets naturlige struktur.

Jeg vil tage indretning til et nyt niveau, hvor du selv kan skræddersy dit nye spisebord, sofabord, tv-møbel osv. For hvis det er muligt at indrette sin bolig med specialdesignede kvalitetsmøbler, hvorfor så blive begrænset af sortimentet i en møbelforretning?

 

Fra idé til produkt

Jeg udvikler mine produkter ud fra dine ønsker, idéer og behov. Derefter går jagten ind på at finde de helt rette materialer. Jeg går ikke på kompromis, og derfor bruger jeg lang tid på at finde den helt rigtige form og struktur på plankerne, som passer til netop dit projekt. Du vælger selv, hvilken træsort og behandling du ønsker til dit møbel, og du kan trygt følge med i processen fra planke til færdiglavet møbel.

 

Vedligehold

Til slut får du råd og vejledning om, hvordan du passer bedst muligt på dit nye møbel fra DKU WoodWork, så du kan få glæde af det så længe som muligt.

Et olieret plankebord bør vedligeholdes to til fire gange årligt. Det afhænger dog af, under hvilke forhold plankebordet står. Fx er direkte sollys, gulvvarme, luftfugtighed og brændeovn afgørende for, at det skal olieres oftere.

Du kan læse mere om, hvordan du vedligeholder dit plankebord her.