custom made plankebord - dku living - dku woodwork

Custom Made Plankebord Step By Step

august 28, 2020

Custom Made Plankebord

Med et custom made plankebord får du et unikt møbel til dit hjem eller din virksomhed. Her får du et indblik i hvordan, du step by step vælger dit unikke plankebord hos DKU Living.

Se nogle af de færdige borde, som vi lige nu har til salg >>>

Det starter altid med valg af træsorten. Hvad kan du/I lide og herfra kommer vi videre til en træsort som eksempelvis eg, der kan tones i nuancer.

Vi finder ud, af hvad du/I  kan lide af farver, hvad har du/I i forvejen derhjemme, hvilke gulve, hvad har I på væggene, andre møbler mv. Vi finder på den måde ud af, hvad det er, som præcis vil passe ind i Jeres stil, og hvad det er I drømmer om.

Så skal størrelsen af bordet findes, hvor mange skal der sidde på hver side af bordet, skal det være med mulighed for forlængelse.

Strukturen på bordet. Hvad er I mest til. Skal det være en vild stil med revner eller en stil med en finere finish, store eller små knaster, noget med huller som bliver fyldt ud, vi arbejder os hen på, hvad du/I ønsker. I ser på en masse eksempler, for at sikre det bedste beslutningsgrundlag.

Plankebordets tilblivelse fra start til slut vises igennem hele processen. Dette foregår både ved besøg af dig/Jer i værkstedet og med billeder. Nogle vælger udelukkende at se billeder i løbet af processen.

Før og efter plankebord - dku living - custom made plankebord

Forskellen fra rå planke til færdigt spisebord på en franske valnøddeplanke.

 

Valg af stel / bordben – Hvad har du/I af ønsker til dette. Vi har forskellige muligheder at vælge imellem hos DKU Living. Har du et stel / bordben fra tidligere bord eller andet, som du ønsker at benytte, gør vi dette.

Tidshorisont fra jord til bord. Den dag du/I giver mig ordren går der 4-6 uger inden bordet er klar, afhængig af projekt, og om vi har dit/Jeres valg af træsort hjemme. Er det et epoxy projekt tager det længere tid, da der er flere støbninger og processer med dette, så enkelte gange ved helt specielle ordrer er tidshorisonten op til 14 uger.

Kontakt os gerne for nærmere og aftale.

De bedste hilsner

DKU Living

Dan Krabbe Ulletved

Kontakt >>>